skip to Main Content

Vi kommer på Barnas Dag på gamle Uredd Stadion
Reduserte priser frem til Kl.12:00 på Barnas Dag

11:45 Rådhusamfiet

Artisten Zoè holder konsert på Barnas dag.

11:45 Pors Pride cheerleading / Pors Turn

Rådhusamfiet
Etter Zoé, oppvisning av Pors Pride cheerleading / Pors Turn

Magiker Jan Larséno
Kl. 12:00 i Rådhusamfiet

«Jan Larséno» alias Jan Øyvind Larsen er sannsynligvis Norges eneste komiker som gjør illusjoner og «mentale undere». Det blir et show fylt med humor, mystikk og spektakulære numre, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. Publikum får også medvirke i showet – dette vil garantert bli moro!

14:30 Barnetog

Årets tema» Den store festdagen» Stort kostymeopptog med start fra parkeringen ved Vestre Kirke, over brua, opp Storgata og forbi Rådhusplassen til parkeringen på Funnemark

16:45 Rådhusamfiet

Sang av Nikoline Pflug og oppvisning av Pors Pride cheerleading / Pors Turn

17:00 Rådhusamfiet

Premiering etter opptoget og utdeling av gavesjekker fra Sparebank 1 Sør-Øst Norge. Alle barnehagene som deltar i opptoget oppfordres til å være representert.

17:10 Rådhusamfiet

Stort show med Molly og partner. Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. De har gitt ut mange sanger, vært på TV og radio. Molly og partner lover at livet blir totalt forandret for de som hører musikken og kommer på showet!

På brygga

På brygga på siden av Rådhusamfiet vil det være fokus på sikkerhet. Her vil det være mange GRATIS aktiviteter og mulighet til å prøve utstyr og snakke med Politiet, Brannvesenet, Redningsselskapet, NAF, Trygg Trafikk, Vegvesenet, Røde Kors og Norske Redningshunder.

I rådhusparken

I rådhusparken finner du bl.a Duverden viten senter, hvor dere kan programmere bier, hjelp å bygge en LEGO-verden, og studer småting i mikroskop!

Back To Top